timo hellman Vox populi, vox Dei.

Kouri ja ahdistele, kirkkaimman kruunun saat

Jos Teuvo Hakkarainen olisi homo, muslimi tai mustaihoinen, häntä olisi hyvin helppo yrmiä jos hän sekoilisi kännissä pitkin ja poikin.

Asia kuitattaisiin "no nää X nyt tiedetään" ja hänen tekemisiään ei juuri harjattaisi erään puolueen piirissä.

 

Mutta koska hän on mm. hetero, sahuriyrittäjä ja taustaltaan kristitty, häntä tulee ymmärtää ja paijata. Teuvo on meidän miehiä, olisi se akka voinut puolustautua jos olisi halunnut, kaikki nyt viinaa ovat juoneet jne.

En itse osaisi kuvitella tällaista loputonta anteeksiantamista ja sisäisten ongelmien maton alle lakaisua esim. vihreissä tai meillä Piraattipuolueessa, mutta ilmeisesti Teuvo on hyvin tärkeä ääniharava ja kultapoika, jonka oikkuja pitää sietää.

Mitä seuraavaksi, pitääkö jonkun vammautua?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Perussuomalaisten mielestä Teuvo on uhri. Media jahtaa ja kaikkea.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

"Teuvo on meidän miehiä, olisi se akka voinut puolustautua
jos olisi halunnut, kaikki nyt viinaa ovat juoneet jne."

Onko Timo Hellmanilla tiedossaan jokin taho tai joku tietty henkilö,
joka edustaisi yllä mainittua näkemystä Teuvo Hakkaraisesta?

Käyttäjän timohellman kuva
Timo Hellman

Seuraa ihmeessä Teuvon ympärillä pyörivää keskustelua.

Juha Hämäläinen

#4. Maailma on täynnä alkoholisteja ja kourijoita. Minä en vaivaudu Hakkaraista sen enempää ruotimaan. Hän edustaa yhtä laajaa ihmisryhmää. Hänen työnantajansa tulisi huolehtia hänestä ja laittaa hoitoon. En tiedä onko niin jo tehty aiemmin, mutta se tulisi tehdä. Jollei alkoholisti itse sitä tee niin sitten muu yhteiskunta.

Turhanpäiväinen jaarittelu Hakkaraisen teosta on lähinnä lapsellista. Ei tämä moralisoinnilla parane. Jopa pussailun kohde on antanut puristelun anteeksi tuolle humalaiselle hormonihyrrälle.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Tuolta Sirén-Kaplasin blogista ja sen kommenteista löytyvät aika lailla kaikki puolustelut, selittelyt ja vähättelyt.

http://johannasirenkaplas.puheenvuoro.uusisuomi.fi...

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

Sirén-Kaplasin blogi tosiaan päättyy kummallisella tavalla puolustelevaan sävyyn: "Kaikki Suomessa tietävät, että Teuvo ei tarkoittanut pahaa."

Teuvo Hakkarainen on saanut perussuomalaisten eduskuntaryhmältä vakavan varoituksen ja luopuu itse puolueen varapuheenjohtajuudesta.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/237666-juuri-nyt-...

"– Perussuomalainen eduskuntaryhmä ja puolue eivät hyväksy minkäänlaista seksuaalista tai muutakaan ahdistelua. Humalatila ja sen aiheuttama arvostelukyvyn puute eivät ole puolustus. Mikäli henkilö ei kykene päihtyneenä hallitsemaan käyttäytymistään, hänen ei pidä päihtyä."

Siren-Kaplas on väärillä raiteilla puolustaessaan (?) Hakkaraisen kännäämistä ja sen seurauksia.
Sitä vastoin Teuvon puolue on mielestäni suhtautunut edustajansa väkivaltakäytökseen täysin oikealla tavalla.

Käyttäjän vekotin kuva
Kyuu Eturautti

Hakkarainen on siinä peräänantamaton kaveri että hän tekee samoja virheitä kerrasta toiseen. Periksi ei anneta, kännissä pitää riehua.

Sen sijaan kiinnitin huomioni tuohon listaasi. Itse olen huomannut että metoo-kampanjasta on itse asiassa tullut erittäin vihamielinen miespuolisia homoseksuaaleja kohtaan. Taustalla on ymmärtääkseni tämän Kevin Spacey -näyttelijän väitetyt väärinkäytökset. Se on jotenkin aivan liian monien silmissä johtanut ajatukseen että juuri homot ovat hirveimpiä häiriköitä.

Sori vaan, mutta sen paremmin sukupuoli-identiteetti kuin seksuaalinen suuntautuminenkaan eivät tee ihmisistä sen parempia tai huonompia. Eivät myöskään Hakkaraisen tapauksessa. Ei hän ole huonosti käyttäytyvä heteromies vaan huonosti käyttäytyvä ihminen. Peukkuja pidetään että tilanne paranee, mutta aiemmat esimerkit eivät anna siihen kovinkaan vahvaa uskoa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Ainakin Turun terroristia on kovasti ymmärretty eikä muslimiraiskaajiakaan ole näissä blokeissa tuomittu koska se vaan on heillä tapana.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Tunnustan julkisesti, etten ymmärrä Turun terroristia enkä koe häntä millään tavoin lähimmäisekseni. Hänen tekonsa oli raukkamainen ja hän ansaitsisi istua vankilatuomionsa kotimaassaan. Valitettavaa, että näin ei voida järjestää. Onneksi hänet noin kahdentoista vuoden jälkeen karkoitetaan Suomesta. Siuomi on sen jälkeen parempi paikka.

Minä tuomitsen myös kaikki muslimiraiskaajat, vaikka minun tuomitsemisellani ei olekaan merkitystä kuin ehkä kuriositeettina. Raiskaajailla on tapana raiskata, sekin on selvä asia. Koska en voi tuomita muslimiraiskaajia, ilmoitan halveksivani heitä erittäin syvästi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Esimerkki, ja kuka ja koska ei ole tuominnut?

Taitaa olla taas vaan Makkosen MV-uutisia, pysy siellä sivustolla, tai laita esimerkki, muuten puheesi on valetta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Makkonen ei siis osaa vastata, joten levität valeuutisia, mutta se ei ol kyllä mitään uutta

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Raiskaahan ne suomalaisetkin.

Käyttäjän Esa-JussiSalminen kuva
Esa-Jussi Salminen

En todellakaan ymmärrä, miten Hakkarainen on voitu valita taas jo tässä vaiheessa vieläpä ehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin. Mistä persujen valtava rikollisten palvonta johtuu? Eihän hänestä löydy nettihaulla juuri mitään muuta kuin oikeussaleja ja skandaaleja.

https://demokraatti.fi/halla-aho-ksmllle-mahdollin...

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Hakkarainen on erikoinen tapaus - hänen pitämisensä pois eduskunnasta vaadittaisiin lakimuutos tai sitten hänen oma luopumisensa.

Jos hän on seuraavissa vaaleissa taas menee läpi, en ylläty ollenkaan.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Hakkarainen toki pitäisi pistää eduskunnasta pois, mitä pikemmin sitä parempi.

Niin kuin kaiikki muutkin seksuaalihäiriköt, heitä on käsittääkseni useita.
Ahdistelu ei kuulu parlamenttiin.

Kuten ei varastaminen, valahteleminen, väärentäminen,vaimon potkiminen,paritus,humalassa työskenteleminen eikä sisäpiiritiedon väärinkäyttäminenkään.

Unohtuiko jotain?

Juha Hämäläinen

#12. Unohtui. Eduskunnassa on vieraiden valtojen asiahenkilöitä, liikemaailman eikä kansan edustajia sekä selkeästi maansa etujen pettämiseen kykeneviä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Toisaalta on hyvä keskittää rosvoja eduskuntaan, niin ovatpa kaikki rosvot edes 0612 linnassa.

Aulis Saarijärvi

Eduskunnassa on 199 jumalallisen vanhurskasta, rehellistä, osaavaa, hyvää ja kaunista edustajaa ja joklu pirun Hakkarainen! Ne 199 valittua öljyttyä, on jeesusta parempia ja kiilaavat jo jumalan väliin kaikkisessa hyvyydessään.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Jos Teuvo Hakkarainen olisi homo, muslimi tai mustaihoinen, häntä olisi hyvin helppo yrmiä"

No, Teuvo ei ole sen enempää homo, muslimi kuin mustaihonenkaan, mutta yrmintää kyllä on riittänyt. En väitä, etteikö hän toilailullaan olisi vähän nuuskka ansainnutkin, mutta väitän, että täytyy olla umpisokea, jos ei sitä kaiken kattavaa ja palstat täyttävää yrmintää ole nähnyt.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ilmoittaudun umpisokeaksi. Blogissahan oli kyse siitä, miten asiaa on käsitelty puolueen piirissä. Lähinnä omiin silmiin on osunut blogistin mainitsemaa "loputonta anteeksiantamista ja sisäisten ongelmien maton alle lakaisua" eikä suinkaan mainitsemaasi "kaiken kattavaa ja palstat täyttävää yrmintää". Olisikohan sitten ollut Suomen uutisissa, kun ei ole eteen sattunut.

Käyttäjän raimoylinen kuva
Raimo Ylinen

Nyt saatiin ennakkotapaus siitä, että halaaminen voidaan tulkita pahoinpitelyksi, joten tämän meillekin rantautuneen etelä-eurooppalaisen suomalaiselle vastenmielisen tavan harrastajien kannattaa olla varovaisia! Kuka mittaa sen, millaista voimaa halaaja käyttää vai pitääkö mennä lääkäriin saadakseen näyttöä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ei saatu, vaan siitä, ettei niskalenkin kutsuminen halaukseksi vähennä otteen agressiivisuutta, saati tee siitä sosiaalisesti hyväksyttävää.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Luonnollisesti kaikkeen halaamiseen on oltava lupa halattavalta, mieluiten kirjallisena, muuten kyse on yksilönoikeuksia loukkaavasta käytöksestä. Minullakin on vanha niskavamma enkä siedä kosketusta paitsi jos itse sitä haluan.

Käyttäjän mmarttila kuva
Markku Marttila

On päivänselvää, että alkoholiongelmainen Teuvo Hakkarainen on puolueelleen rasite.

Teuvon valinta Jyväskylän puoluekokouksessa kesällä 2017 perussuomalaisten 2.varapuheenjohtajaksi oli täydellisen mauton episodi. Puolueen uskottavuuden kannalta valinta oli vähintään lievä katastrofi.

Henkilönä Hakkarainen tarvitsee ammattiapua alkoholiriippuvuuteensa. Kukaan selväpäinen ja vakavasti otettava kansalainen ei voi hyväksyä kansanedustajan julkista kännäämistä ja häiriköintiä. Ei ole hyväksynyt Teuvon puoluekaan.

Toimituksen poiminnat